Nieuws

Dinsdag 20 december 2022

Zelfs meerdere hoogleraren en de directeur van Amnesty waren verbaasd door de uitspraak van de voorzieningenrechter die de staatsecretaris in het gelijk stelde door David Icke twee jaar lang de toegang tot 26 Schengenlanden te ontzeggen. 

Waar alles begon rondom de zogenaamde Holocaustontkenning hen het anti-semitisme van David Icke (waar overigens nooit enig bewijs van is getoond), is nu alles verschoven naar complotdenken, anti-overheidssentiment, extremisme en terrorisme. 

Kortom; het CIDI, de minister van Veiligheid en Justitie, Dilan Yeşilgöz-Zegerius en de landelijke pers pleegden smaad en laster. 

We gaan in hoger beroep. 

 

Donderdag 8 december 2022

De rechtszaak vindt plaats in de rechtbank van Haarlem om 11.00 uur in de ochtend. 

Er is een livestream vanaf de rechtbank. Deze is te bekijken via de volgende link: https://streams.nfgd.nl/zitting-9-december-rechtbank-noord-holland 

Donderdag 8 december 2022

Inmiddels meer dan 52.000 handtekeningen opgehaald. De dank van David Icke is groot!

De handtekeningen worden in de ochtend van vrijdag 9 december uitgeprint en naar de rechtbank gebracht.

Let op! In verband met de privacy tonen wij de handtekeningen aan de rechter. Dit om aan te tonen dat David niet alleen staat in deze zaak.

Op de papieren staan alleen voorletter en achternaam afgedrukt. Dus GEEN e-mailadressen! Dit ivm de bescherming van jouw privacy.

Donderdag 24 november 2022

40.000 handtekeningen gehaald. Wat nu? 

Met 40.000 handtekeningen kunnen wij een burgerinitiatief starten waarmee dit onderwerp op de agenda komt te staan van de Tweede Kamer. Daarmee moet het dan worden behandeld. 

Omdat burgerinitiatieven vooral worden gebruikt voor een algemeen maatschappelijk doel onderzoeken wij op dit moment of dit de meest effectieve methode is.

Wij hebben op dit moment al de toezegging van een Tweede Kamerlid om dit onderwerp op de agenda van de Tweede Kamer te plaatsen. Daarbij zal het aantal handtekeningen ook worden genoemd om aan te geven dat David Icke niet alleen staat. 

Blijf de petitie dus met zoveel mogelijk mensen delen. 

 

Woensdag 16 november 2022 – 11:50 AM

De technische problemen lijken opgelost. Mocht je woensdag 16 november 2022, 23:59 uur nog geen verzoek tot bevestiging hebben ontvangen, mail dan naar info@freedavidicke.eu

 

 

Woensdag 16 november 2022 – 10:54 AM

Door technische problemen ontvangt op dit moment nog niet iedereen een verzoek tot bevestiging. Dit wordt zo spoedig mogelijk opgelost. Het verzoek tot bevestiging volgt in de loop van de dag. 

 

 

Dinsdag 15 november 2022

Jeroen Pols stuurt namens David Icke het bezwaarschrift naar het IND.

 

Gezien de disproportionele gevolgen voor David Icke wordt het IND verzocht om uiterlijk 17 november 2022 te bevestigen dat aan dit verzoek gevolg wordt gegeven. Mocht het IND niet ingaan op dit verzoek of dit verzoek afwijzen dan zal een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Rechtbank Den Haag.

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom de rechtszaak van David Icke tegen de Immigratie en Naturalisatiedienst.